Ingersoll Rand - SVERIGE

Kompressorteknik och Service

Ingersoll-Rand, Lindberghs gata 9

195 61 Arlandastad, Stockholm, Sweden

Hur tryckluft fungerar

Vi är stolta över att representera Sverige, ända från Malmö i syd, till Kiruna i norr. Vi erbjuder försäljning, service, reservdelar, förebyggande underhållsplaner, kompressoruthyrning och systemutvärderingar för luftkompressorer och tryckluftsystem, till alla industrier i Sverige.

Ingersoll Rand har utformat och tillverkat utrustning till tryckluftsystem i över 140 år, vilket gör oss till en av de mest erfarna experterna på tryckluft i hela världen. Låt vårt team maximera drifttiden för ditt tryckluftssystem – och er sinnesro. Vi är specialiserade på tryckluftsystem i alla omfång, även större oljefria system och centrifugalsystem kopplade till applikationer som snötillverkning och massa- och pappersprodukter.

Begär Information

Förnamn*
Efternamn*
Företag*
Land*
Postnummer*
E-post*
Telefon*
Typ av Förfrågan*
Produkttyp*
Kommentarer*
Jag samtycker till att Ingersoll Rand lagrar alla uppgifter som rapporteras ovan, inklusive mina personuppgifter. Dina uppgifter kommer att lagras för att uppfylla din begäran i detta kontaktformulär.*
Jag vill få information från Ingersoll Rand, inklusive kommersiella erbjudanden, marknadsföringskampanjer, tekniska rapporter med mera.

OPTIMERAD FÖR KLASS 3 LUFTKVALITET

Maximera era energibesparingar, samtidigt som ni säkerställer en kontinuerlig tillförsel av torr och högkvalitativ tryckluft.

FÅ TOTALT SKYDD OCH ELIMINERA RISKERNA

Få högsta möjliga utrustningstillförlitlighet och avkastning på din underhållsbudget.

VÅRA PRODUKTER

Våra tjänster

Våra tjänster

Looking for authorized distributors in your area?

Find an Distributor
Det här säger våra kunder